1 min read

Det dreier seg om din og min frihet

Det dreier seg om din og min frihet

Som filosofen David Hume en gang uttalte:

«Freedom is never lost all at once”

Førstkommende mandag starter en av flere kamper for din og min rett til å bestemme over oss selv – retten til å leve som genuint frie mennesker.

I Hamar tingrett kjemper modige trebarnsmor og sykepleier Iris Frohe vår felles kamp mot overmakten, representert ved en allmektig og totalitær stat som nekter Iris – dermed alle oss andre – vår medfødte rett til å leve som frie uavhengige individer – fri fra statsmakt og totalitære overgrep mot våre naturgitte, medfødte, iboende og ukrenkelige rettigheter.

Det er en kamp vi ikke har råd til å tape.

Les om Iris modige kamp for alle nordmenns rettigheter her:

https://hemali.no/siste/ble-oppsagt-na-kommer-iris-rettssak-en-prinsippsak-for-flere-enn-meg-selv/

(Iris Frohe - Faksimile Hemali)

Kampen iris kjemper koster «blod, svette og tårer», og penger. Mot et statsapparat og en aktor som gjøre alt den kan for å undertrykke og fjerne våre iboende og umistelige rettigheter trenger kampen Iris kjemper penger, minimum 50.000 kroner i tillegg til de 250.000,- som ble samlet inn tidligere. Hver eneste krone går til rettssaken og vårt felles mål om ekte demokrati og en fungerende rettsstat.

Som styremedlem i Norsk Hjelpefond (www.norskhjelpefond.no) oppfordrer jeg alle venner og kjente til å bidra med penger og at vi gjør det med raushet og engasjement.

Bli med og støtt kampen for vår rett til selvbestemmelse og frihet her:

Hans Eirik Olav

Norsk Hjelpefond